Makelaarslidmaatschap & verzekeraarslidmaatschap

Makelaarslidmaatschap & verzekeraarslidmaatschap

Ontmoeten en verbinden

Voor leden zijn er diverse activiteiten om bij te wonen. Zo organiseert de VNAB verschillende events die in het teken staan van kennis, ontmoeten en verbinden. Bekijk onze agenda

Kennis delen 

Om talent – van young professional tot senior professional - aan te trekken, te behouden én te laten ontwikkelen, krijgen leden de kans om samen met de VNAB te investeren in jong talent en in eigen ontwikkeling. Bijvoorbeeld door deelname aan het Risk Insurance Traineeship, Introductie Coassurantie of onze Lunch & Learns.

Onze leden ontvangen het magazine VNAB Visie waarin verzekeringstechnische- en branche overkoepelende thema’s centraal staan en waaraan diverse partijen, gelieerd aan de coassurantiemarkt, hun medewerking verlenen.

VNAB Ontmoetingscentrum

Het VNAB Ontmoetingscentrum is gevestigd op één van de mooiste locaties in Rotterdam met uitzicht op de Maas en de Erasmusbrug: aan de Boompjes. De voormalige dependance van De Nederlandsche Bank is een bruisende ontmoetingsplek, modern ingericht en uitstekend bereikbaar voor onze leden. Het centrum is beschikbaar als vergader- of eventlocatie. Als lid kun je ruimtes reserveren tegen een gereduceerd tarief. Ontdek ook de mogelijkheden van een supporting lidmaatschap.

Tarieven (incl. stemrecht) lidmaatschap

De kosten van het lidmaatschap (en het aantal stemmen) zijn mede afhankelijk van het aantal licenties dat voor het VNAB IT-platform wordt afgenomen. Ontdek de kosten van een lidmaatschap hier.

Makelaars- of verzekeraarslid worden?

Interesse? Wij maken graag kennis om de mogelijkheden te bespreken. Na kennismaking en een ingevuld aanvraagformulier wordt de aanvraag voorgelegd aan het VNAB bestuur.

Benieuwd welke organisaties zijn aangesloten bij de VNAB? Bekijk dan ons overzicht van alle VNAB leden en partners.

Makelaars- of verzekeraarslid worden?
Makelaars- of verzekeraarslid worden?

Zoeken binnen VNAB